Tåg Luleå

 

Här hittar du information om att åka tåg till/från Lule

Tågbiljett

Tågstation

Tåg Luleå

Åka tåg


 

  

Tåg Luleå, Tåg till Lule  Boka hotellrum för resor till Luleå

 

Åka tåg till Lule är inte det smidigaste alternativet att resa, men föredras av många studenter eftersom det är relativt billigt och dessutom rymmer mer folk. Exempelvis från Göteborg eller Skåne kan det vara besvärligt att få tag i en billig flygbiljett, medan en tågbiljett med tåg Luleå endast går på några hundralappar. Om man åker tåg till Luleå så åker man med bolaget Connex  och Norrlandståget vilket kanske inte är det nyaste tågen, men det duger.

Jag har själv tagit tåget från Göteborg till Lule, eller från tåget från Lule till GBG. Det funkar smidigt men erbjuder inte samma komfort som fås på flyg.

Som jag tidigare beskrivit så är det Connex som trafikerar sträckan längs norrlandskusten eftersom det tidigare företaget som drev sträckan inte fick förlängt kontrakt.

Att åka tåg har blivit retro och kult och populariteten för att tågluffa har ökat, den hårda prispressen på biljetter har fått folk att minska sitt resande med tågen inom Sverige men jag tror att det kommer att vara mer

Det är en fördel med att åka tåg långt när de ofta avgår ifrån stadskärnan vilket gör att man inte behöver spendera pengar på onödiga taxiresor utan kan enkelt kliva på vid tågstationen.

I Lule avgår tåget vid tågstationen, vilken ligger relativt nära stadskärnan

 Jag vill även ha in läsarkommentarer där ni berättar vad ni tycker om Luleå och tåg.

 

Här kommer en lista med relevanta sökord som ni kan använda för att söka efter sidor med bra fakta.
använd gärna google.se

 

Tågstation  - Tågstationen och biljetter i centrala Lule.

 

 

Bärbara datorer, begagnade datorer
begagnade bilar
begagnade mopeder

Billiga Mobiler
Vinprovning
Golfresor
Golfresor

sitemap

eXTReMe Tracker  - Tåg Luleå