Tåg Sundsvall

 

Här hittar du information om att åka tåg till/från Sundsvall

Tågbiljett

Tågstation

Tåg Sundsvall

Åka tåg


 

 Tåg Sundsvall, Tåg till Sundsvall  Boka hotellrum för resor till Sundsvall

Åka tåg till Sundsvall är inte det smidigaste alternativet att resa, men föredras av många studenter eftersom det är relativt billigt och dessutom rymmer mer folk. Exempelvis från Göteborg eller Skåne kan det vara besvärligt att få tag i en billig flygbiljett, medan en tågbiljett med tåg Sundsvall endast går på några hundralappar. Om man åker tåg till Sundsvall så åker man mest troligen med bolaget Connex  och Norrlandståget vilket kanske inte är det nyaste tågen, men det duger.

Sundsvall utgör centrum i en utspridd tätortsregion som sträcker sig ca 35 km från Timrå till Njurunda och också
inkluderar bl.a. Alnön, Kvissleby, Sundsbruk och Birsta.

Jag har själv tagit tåget från Göteborg till Sundsvall, eller från tåget från Sundsvall till GBG. Det funkar smidigt men erbjuder inte samma komfort som fås på flyg. Det finns också numera x2000 tåget som SJ trafikerar som går från Stockholm

Som jag tidigare beskrivit så är det Connex som trafikerar sträckan längs norrlandskusten eftersom det tidigare företaget som drev sträckan inte fick förlängt kontrakt.

Att åka tåg har blivit retro och kult och populariteten för att tågluffa har ökat, den hårda prispressen på biljetter har fått folk att minska sitt resande med tågen inom Sverige men jag tror att det kommer att vara mer temporärt än permanent.

Det är en fördel med att åka tåg långt när de ofta avgår ifrån stadskärnan vilket gör att man inte behöver spendera pengar på onödiga taxiresor utan kan enkelt kliva på vid tågstationen.

I Sundsvall avgår tåget vid tågstationen, vilken ligger relativt nära stadskärnan

Om ni vill ha mer information om att åka tåg eller boka biljetter så prova att använda nedanstående ord.

 

Här kommer en lista med relevanta sökord som ni kan använda för att söka efter sidor med bra fakta.
använd gärna google.se

 

Tågstation  - Tågstationen och biljetter i centrala Sundsvall.För att göra din navigering på nätet om bärbara datorer och begagnade datorer branschen lättare så kommer vi att ge dig en guide om begagnade datorer. I vårt nätverk av hemsidor har vi även guider om  begagnade bilar och begagnade mopeder, Letar du efter en ny mobiltelefon kan billiga mobiler vara en plats att besöka. Som en sann livsnjutare och golfare så slår det aldrig fel med en vinprovning när du åker på golfresor,  kolla dock golfresor för info innan resan. sitemap, Här hittar du även våra partners som är: